Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ingen ångerrätt

Ibland gör man fel val i livet,
och då kan det inte kännas lätt
När sen den där idioten tröttnat
på synen av dig,
kom ej då åter,
för mina känslor
ger dig inte
någon ångerrätt

Kan inte förstå ditt beslut
i det felaktiga valet,
liksom du dissade
intelligens till fördel
för hennes silikonbröst
Jag säger dig detta,
se hennes relationshistorik,
du valde fel kvinna,
när det snart tar slut
kom då ej till mig
och sök tröst

Jag säger nej,
och du är ej värdig mig
Du är inte man nog
att jag skulle välja
att vilja ha dig
Du är körd och slut
i hjärtat och tanken
Önskar dig all olycka
och att exet ditt
försätter dig i skuld
och huset ditt
tar banken...

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-23 17:55



Bookmark and Share


  Svart svan
Instant Karma ur ett kvinnligt perspektiv... mycket bra beskrivet.
2017-08-17

    ej medlem längre
Sådant är hatet; en exemplarisk hatdikt.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale