Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ååh, I löööve you

...när man var 14 eller så
då kunde man säga saker
t.ex älskar dig redan efter
en vecka eller en månad
men som vuxen va va va
ganska omoget att yttra
orden av tid som är lånad

När man var tonåring
förälskad och nykär
snabbt man yttra orden
av känslor till han där
Men som 40-plus att säga
åååh, jag älskar dig
1 månad in i relationen
är omoget att säg
FYI man kan ej älska
någon så innerligt kär
Det tar längre tid
med äkthet av närvaro
att säga starka orden där...

 



Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-23 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale