Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det egna ansvaret

Det har blivit så lätt att krypa undan det egna ansvaret

Föräldrar skämmer bort sina telningar

ända fram till deras pensionsålder

så att de slipper ta eget ekonomiskt ansvar

Troende hänvisar till Jesus

som ska lösa alla problem

så att man ska slippa tänka själv




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-24 07:40



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Det egna ansvaret.Den springande punkten
i all uppfostran.Föräldrar,skola och samhälls-
politiker.Inte bara ropa på fler poliser.
Bra fundering. TBG.


2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP