Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glass

Vill du ha en glass.
Nej. Jag vill äta dig.
Som en glass.

Sa du och ville stjäla.
En kyss ifrån mig.
Du fick det.

Du ville ha mig.
Varje gång.
Sa jag nej.

Tills en dag.
Då det var.
Så varmt.

Att jag tyckte att du.
Kunde behöva en glass.
Att svalka dig med.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-24 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund