Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av ett ögonblick

Vi var bundna till varann
En sekund
Rörde varandra inifrån och ut
Den dagen såg du
Och jag var mer naken än någonsin
Vi sade ingenting
Du var helt stilla
Men dina ögon var vidöppna
Jag såg dig inuti
Ömtålig
Jag trodde aldrig det
Du snuddade vid mig när du gick
Ditt finger mot min hand
Du vände aldrig om




Fri vers (Fri form) av PeterM
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-24 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PeterM