Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För nära är framtiden

Svärtan sveper in
Trycker sin svala kropp mot våra sinnen
Den fuktiga kalla pusten markerar start
Ljuskäglan skjuter ut
spottande fräsande
Visar inga tecken på omtanke
Ingen oro eller värme
Slår emot oss med krokar
sliter vårt kött
Lögner bjuds intravenöst
Din aptit finner ingen gräns
Rullar din tunga runt smaken
När det oväsentliga blir sanning och det viktiga dör
From mätt och belåten sväljer du den sista droppen
Fräter sig genom din hals
Landar som ett frö i dina tankar och sprider sig
Ljuder över natten
Tills allt motstånd slås ned




Fri vers (Modernistisk dikt) av PeterM
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-05 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PeterM