Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min hustru

Ibland ser jag dig
Ser på dig när du sover
Tar din hand
Innan jag drar mig tillbaka

Ibland vänder jag mig direkt
Bort och blundar
Binder mig själv
Och exploderar

Ibland försöker jag
Försöker att se
Men lyckas att undvika
Sen ångrar jag mig

Men alltid
När du öppnar mig
Lyfter dig in i mig
Så föds jag




Fri vers (Fri form) av PeterM
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-28 00:07



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Stark text.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

PeterM