Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek vingad

Kärlek vingad
Så flyktig som dimma
Skör som det tunnaste glas

Kärlek varm
Är alltid gratis
Kostar aldrig något

Närhet trygg
Ogenerad och klar
Helt osynligt klar

Närheten mjuk
Omfanande god
Smaken brutal och ärlig.




Fri vers (Fri form) av PeterM
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-30 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PeterM