Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen


Nattens gärning
värnar dagens
sista strimma

Dimmorna lättar
i sömnens
lugna andetag

Drömmer om dig
mitt hjärta




Fri vers av Mats L.
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-05-25 12:52



Bookmark and Share


  LinnEaL
En väldigt vacker dikt :)
2006-06-29

    NoMi F
En mycket fin och vilsam dikt
Ömmande och kärleksam
Skön läsning
2006-06-18

  Bissen
Så sött och fint!
2006-06-06

  Propella
Väldigt vackert och vilsamt!
2006-06-02

  Jessica Ebbesson
En mycket vacker dröm!
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.