Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Längtan

Jag måste gå nu
håller om henne hårt
vi kysser varandra
läppar mot läppar
tungor letar
min hand trevar på hennes blus

Jag säger ett tyst – hej då
öppnar försiktigt dörren
ser henne i ögonen
hon vänder bort sitt ansikte
jag viskar – jag är snart tillbaka

Men när jag stängt dörren
lämnat huset
finns min längtan kvar
och jag vill inget annat
än att vända om





Fri vers av Nils-Robert
Läst 533 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-06-26 02:47



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att gå från sin längtans stora kärlek...du beskriver det så absolut på bästa tänkbara sätt<3

Kärlek och längtan du flätar samman till underbar dik!
2017-09-23

    ej medlem längre
underbar poesi! Längtan!
2017-06-27

  Marja-Liisa Koski VIP
Vänd om och lycka till den gången! Man kan också skicka rosor!
ML
2017-06-27

  Rise Little One
Din själ stannar kvar där du vill vara!
2017-06-26

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kärleksfullt diktat.
Ha de bra. TBG.
2017-06-26

    ej medlem längre
Din längtan känns genom orden - starkt och vackert.
2017-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Fint text i kärlekens namn!
2017-06-26

    ej medlem längre
Fint fångat om avsked och längtan.
2017-06-26

  överlevaren VIP
Fint och ömt ordat om kärlekskänslor som bubblar i kroppen...
2017-06-26

  Alysse VIP
Vemod och kärlek
med ömhet skrivet
känner igen känslan
av att gå men ändå
längta tillbaka
Ses vi igen? viskar själen
2017-06-26

  ULJO
Äkta kärlek
2017-06-26

  Mymlan58 VIP
Ömhet o känsla!
2017-06-26

  Fem hjärtan VIP
Ja så kan riktig kärlek kännas... Vackert diktat!
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert