Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ägd

Jag sa till dig
Om och om igen.
Att jag inte ville.

Någonsin.
Träffa dig.
Igen.

Du slutade inte.
Att säga till mig.
Jag älskar dig.

Månad efter månad.
Talade du om.
Framtid. Att jag var.

Den du ville.
Skapa ett liv med.
Helt plötsligt.

Försvann du.
Tillbaka till.
Din ägarinna.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-26 17:34



Bookmark and Share


  träsnidaren
Starkt förmedlat om svåra relationer..
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund