Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland (2017)


Det märkliga kan hända
i de trängsta av vrår
just när du tror att
citronen smakar som surast..

tänder solen upp sin lampa
så kan du hänge dig då..
står du som ny dags Caesar
ja, det märkliga kan hända..

.ibland..




Fri vers av Järnkatten
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-26 18:13



Bookmark and Share


  limerick
Livet självt upphör aldrig att överraska.
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten