Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte veta

Jag vill inte veta var du var någonstans igår.
Jag vill inte veta vem du tillbringade natten med.
Jag vill inte veta hur kära och nära ni varit varandra.
Jag vill inte veta hur mycket du berättat för honom som du aldrig skulle berätta för mig.

Jag vill inte veta hur det känns att vara olyckligt kär.
Jag vill inte veta om jag ens betyder något för dig.
Jag vill inte veta hur mycket som han betyder för dig.
Jag vill inte veta om att jag inte längre har någon plats hos dig.




Fri vers av Thestream
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-26 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream