Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bensin

Inga ord kan göra något bättre.
Vad jag än säger. Blir det bara värre.

Som att hälla bensin.
På en brinnande eld.

Enligt dig. Är allt mitt fel.
För att du. Behöver någon.

Att skylla på. Du. Är fri.
Från skuld. Kan inte.

Göra något fel. Sanningen är.
Att jag inte tvingat fram något.

Människor älskar. Vem de vill.
När de vill. Bara så.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund