Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...like pentals dripping of wet in transparent when travel along heated bodies of love turning mist from love heat within...


From Me to You...

Blundar mina blå
och minner stund av känslor då du log
När våra blickar mötte varandra
och berusningen övertog
Din glöd av ditt leende
får mig att bli upphetsande varm
Kemin som strålar ut ur dig
känner jag nudda mot min barm
Jag älskar ditt ansikte
som lyser av sinnlig åtrå och kraft
Du förlöser begär
som bokstaverar sig till mig i hudens saft

Naken hud glittrar av droppar
likt gryningsdagg på rosenblad
Du väcker känslor djupt inom mig
som ett själsligt reningsbad
Att se dig i min närvaro
då ögon möter viljans passion i blick
Din närhets trollformel
gnistrar i magi och ger en kick
Vill för alltid uppleva
ditt förtrollande leende som ser på mig
Du väcker upp en lustfylld
känsloparad i blick som möter dig

Jag älskar glöden i dina ögon
och smilgropars förförelse
Jag blir förlorad i dig
och flämtande andetag sätts i rörelse
Bilden av ditt leende jag
etsas in i evighetens minnen
Underbara Du
vars röst och gestaltning smeker sinnen
Vill ej lämna drömmars bild av dig
där minnen binder krans
Du är min sommaräng
av tusenskönor som får mig ur balans

Du är en sommarbris
vars smekning huden kramar
Jag längtar så av liderligt bus
där äventyr saknar ramar
Du är min skatt
och har nyckeln till mitt hjärtas kammare
Saknar pulsslag du ger mig
i rytm av motsats till långsammare
Dina läppars form i leende
skjuter Amours pil av sinnlig eld
Vill ej lämna stund av lyckorus
där vakenhet innebär The End

Bild: Privat (jag)

Se gärna min fotokonst  https://www.instagram.com/kristina0179/

 (denna text är en repris från 2016)




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale