Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarnatt


sommarnattsdofter
himlens mörka nyans
av ljusblått




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-28 02:07



Bookmark and Share


  Rosmarin
mörk nyans av ljusblått - vilken bra beskrivning
2017-07-12

  lodjuret/seglare VIP
Intagande, luftig pastej.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP