Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen var jag på väg för att hämta bensin till gräsklipparen...Gräset som väntar på tuktning sedan länge, veden som vill in och ogräset som skenar.. ?? vad är det mot allt det sköna?


Min Trädgård


Vild och vacker
frodigt prunkande
Smultron har blivit marktäckare
alldeles av sig själva
Nattljusen lyser gula
Min ros doftar galet gott
Pioner skämmer bort mig
med sin skönhet
Kungsljusen står stiligt raka
tar plats i gruset
Vilda prästkragar gör rabatt
av den som vuxit igen



© text Snuffa 20170628




Fri vers av Snuffa
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-28 14:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Trädgårdsglädje, ja!
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa