Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa möten är bättre än andra


Kroppsvätskors möte


Så ligg bara still under mig
utan någon enda rörelse
och med förseglade ljud

låt kroppars munnar tala
och vätskorna blandas
i en allt hetsigare rytm

möter dig hård och mig blöt
svingas du upp på toppen
av min rinnande vulkan

jag slukar bleka huden helt
gnager girigt brosk och ben
och sväljer röda tungan

så hetsigt kommer värmen
pulsen mitt i kroppen
lämnas ut i spasmer

skriker fram vårt ursprung           

                     @




Fri vers av Elina Vacker
Läst 423 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-29 12:14



Bookmark and Share


  Henning Hson
Du målar bilder med tunna fina penseldrag :)
Grymt bra och sensuellt!
2017-08-24

  Lars Hedlin
UNDERBAR!
2017-08-13

  Joakimnordbrandt
Grafiskt.
2017-07-01

  erkki
Jag tror inte på under. Men varje gång ett barn föds ifrågasätter jag min tes. Är inte (nivån hos) alla känslor som hör samman med vår kontinuitet också under(liga). Härlig spänst i dikten. Nästan så man ...

2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker