Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är detsamma som teg. Om ni inte visste.

Jag har levt
jag har levt livet in på bara skelettet
jag har levt tre fjärdedelar och betvivlar uppriktigt att en fjärdedel återstår

då lägger sig stormarna
och en mild sol lyser över skogslyckan
jag lever visst på nåder än ett tag




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-29 12:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ängslycka/åkerteg?
2017-07-01

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Hoppas att lyckan lyser på tegen även i
fortsättningen.Lev i nuet.
Glad sommar. TBG.
2017-07-01

  Eva Langrath VIP
Hög igenkänningsfaktor
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger