Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredbandsproblem

Sorgsen blick tittar chockat upp
endast en skärm som lyser,
mörkret är med, tills det inte är det,
jag tänkte vi skulle prata,
vi är inte så olika,
men du bryr dig inte om sådant,
för ögonen säger det, samma lika, du och jag,
bredbandsproblem slår ned mig med,
det hoppas jag du vet,
livet är skört, där är du ingen främling,
du börjar leva där borta,
dit inga lyktor kan se,
flyter med i strömmen,
ta tag i bojen, om du når den,
då kommer du upp igen,
och blir stark nog,
att rädda oss andra...




Fri vers av JonasH
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-29 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH