Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AbandonAllHope

Jag vet det, jag vet det
jag ska försöka skynda mig
inte försöka lura mig
trodde du gjorde det
kysser dig ovanför allt
ring mig inuti dig
jag vill se dig igen
jag vill se dig igen
vill känna, andas över och under
jag känner att jag känner dig
ge mig dina tankar, så jag kan tänka
så jag kan tänka
medans du är med honom...




Fri vers av JonasH
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-20 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH