Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullmarsplan

Slussen snor våra drömmar
singlar slant för att om du ska se mig
se det som ett liv

du sa att du älskade våren,
och jag ser att du gör det
precis som en natt under månen
lyser den upp känslan
att flyga där uppe

ensamheten springer i taket
ljudlösa duns till ditt hjärta
men ta en dag i taget
tills du förvandlas till något annat
under månskenet...
Kanske..




Fri vers av JonasH
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-25 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH