Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund fd-Langrath


Fotsteg i livet

intervjufrågan
om kompromisslöst barnfokus
förde mig hit

kläder för alla väder
overheadpapper
i guld, grönt, blått och rött
sagan om den lilla musen
packat i en IKEA kasse
får följa med mig hem

i minnet
medforskare
i barns utforskande
vulkaner
vatten
bananer
sagor
mäta, väga
ord, siffror
labyrint
rymden

samtal på ett café
förhållningssätt
projektskapande
läroplan
meningsskapande sammanhang
reflekterande arbetssätt

sommarpärm
sommarschema
höstschema
projektböcker på hyllor
tomma väggar

oro för frånvaron
bortavaron
mindre skrämmande
ombytta roller

resväskan
packas
incheckning online

atlanten ska korsas
innan återseendet

 

© Eva Hedlund fd. Langrath 2017




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-29 18:43



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Väl förberedd. Det bådar gott
2017-06-30

  Bibbi VIP
Lycka till!
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP