Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort beskrivning om ensamhet kontra fågelkvitter? :)


Flyktfågel

Kom hit, håll min hand,
hjälp mig ut,
vill inte vara ensam,
rädda mig,
kära flyktfågel,
kom och lyft iväg mig härifrån,
alla flyr vi från något,
vissa flyr sitt eget land,
medans andra släpper taget om en famn,
flyktfåglar är vårt namn,
och alla är vi på färd någonstans...




Fri vers av JonasH
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-30 15:13



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Dina ord kryper in under min hud och berör allra längst in.
2017-07-23

    carinamnm
Fantastisk text! Måste läsa den flera gånger...flera gånger...
2017-07-09

  Elias N. Lockne
Otroligt stark och bra text! För en stund bryter känslan av gemenskap ut, flyktfåglarnas gemensamma nämnare. Är hänförd, bra skaldad!
2017-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Min färd är ingen flykt.
Den är betingad av den Herde jag följer.
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

JonasH