Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rop i gryningen

Rop i gryningen

Viskningar i skymningen

Skrik i natten

Fåglar som flyger ljudlöst över världen




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-01 07:44



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Bra skildring
2017-07-04

  Lars Hedlin
Väldigt bra...
2017-07-02

    ej medlem längre
Orden bildar en vacker gobeläng av känslor och förnimmelser.
2017-07-01

    Adonis
Suggestivt. Gillar mystiken!
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt