Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg ner till Frankrike


Wow!


Sitter på Landvetter.

Och Wow!

Bögar tycker att jag är läcker!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-07-02 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP