Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johannes George

du och jag
det var

dammig matta
uthus squire
5B stockar
ride cymbal

vitt pearl
en vår en sommar
mittuppslag

Johannes George
har hittat
något och varann




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-02 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson