Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

 

 

Som jag har väntat

på solen

när hon äntligen kom

sitter jag inne

i skuggan av mig själv

och vet inte hur jag ska njuta

 

detaljerna stör

och jag kommer av mig

i längtan

 

men hon finns där

utanför ett putsat fönster

liksom blommorna

jag ser dem

men andas inte in skönheten

jag har glömt hur man njuter

 

 

RB 2017




Fri vers av RitaBrunner
Läst 466 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-07-03 11:23



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Det är inte alltid lätt att ta in njutning.
2017-08-23

  Maj-Lis VIP
En mycket vacker och tänkvärd text
2017-07-05

  Salvation Pepper
Djupt vacker.
Ibland måste man låta skuggan vinna en stund.
2017-07-05

    ej medlem längre
Förändringar i livet kan påverka mycket! Stark igenkänning i denna fina text!
2017-07-05

  Ingrid Trolle
En påbörjad bearbetning
som kommer att sluta med
att du upptäcker att du sitter
mitt i solljuset.
Fint skildrad process!
2017-07-04

  Marja-Liisa Koski VIP
Paus i livet. Det kommer att finnas tid i solen!
Varm kram!
ML
2017-07-04

  Palett
En mycket fin text !
2017-07-04

  Anya VIP
Men så fint. Sannerligen en text som faller mig i smaken. kanske för att det är så stor igenkänning. Nää idag ska jag tametusan njuta...tänker jag. Fasen om det inte ska gå!!!
2017-07-04

  Gunnel Eriksson VIP
Kanske längtar vi efter barndomssomrar
men vi förändras också i förhållande
till sommaren. Detta är min tanke
sedan jag läst din vackra dikt.
2017-07-04

  walborg
Att sätta ord på något är början till förändring
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner