Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I glömskans grepp

 

än finns orden kvar 

i minnet trots ålderdom 

i kropp och sinnet 

 

att leva utan 

ord till tanken känns 

sorgligt som fanken 

 

ord som ännu finns 

till hands räckte för att ge 

en till dikt en chans

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av RitaBrunner
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-06 21:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för 'dina ord som ännu finns till hands'
Kram
2022-01-09

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt att läsa dina ord igen!
2022-01-07

  Solstrale VIP
Ja dikten är värd sin chans, du bjuder upp orden till dans!
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner