Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka

det är när falskhet 

och hyckleri förpestat 

våra sinnen och 

när lögnen blivit sanning

som ondskan tillåts segra




Bunden vers (Tanka) av RitaBrunner
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-19 13:35



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, fin insikt och formulering.
2020-04-23

  Monika A Mirsch VIP
Tack Rita för denna välformulerade tanka - den tog!
Det var ett bra tag sedan man fick njuta av dina alster här på denna sida!

2020-04-23

  RitaBrunner
Fixat!
2020-04-20

  Caprice! VIP
Stämmer precis. Bravo, Rita! (pst, det fattas en stavelse ;-) )
2020-04-20
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner