Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja kände inte att det var rättvist mot texten att döpa den men poeter tyckte det såatte


Måla med vinden/Dödas av gravitationen


vi trycker våra händer mot väggarna
lämnar avtryck som försvinner
det är alla färger i vinden
innan vi springer in i nästa storm

jag söker mig mot ljuset
mot explosioner och tändare i folkhaven och
sagor som berättas om och om igen
tills en dag vi blir mytologiska varelser

jag har bubbel i kroppen
bubbel i läpparna
alla omkring mig är mina bästa vänner
alla blir kära i mig och jag blir kär i alla

skratt har aldrig smakat så mycket socker
fylla har aldrig varit så berusande
själen har aldrig varit så här lätt
tanken har aldrig varit så flyktig

inget vet att vi springer
ibland
inte för att vi älskar farten i språnget
utan för att vi hatar tyngdkraften när vi stannar




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 655 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2017-07-03 21:42



Bookmark and Share


  Respons VIP
Livsbejakande text - socker, bubbel och glädjen av tyngdlöshet!
2023-02-20

  objekt3
sockerkornen dröjer sig kvar under överläppen
2017-07-11

  Elias N. Lockne
Din text är ett organiskt maskineri som skapar en väldigt speciell rymd! "Skratt har aldrig smakat så mycket socker" föll nära mitt hjärta! Hänförd!
2017-07-06

    ej medlem längre
Jag gillar drivet I din text!
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

mögel