Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Jag älskar dig.
Jag älskar dig.
Älskar. Dig.

Säger du till mig.
Gång på gång.
Igen och igen.

Älskar du mig.
Frågar du.
Paus. Paus.

Du är inte fri.
Att erbjuda.
Din kärlek.

När du är det.
Kommer jag.
Att älska dig.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-04 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund