Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch så trött jag är!

 

 

 

näh

så ta mig fan

att livet går att begripa

det är ett mysterium

och det där som kallas kärlek

är bara ett himla påhitt

en PR-grej av nån tönt

som skrattar åt alla

som drabbas av kärleksbaciller

kan dom inte fixa till nån medicin

så man slipper eländet

får så ont i hjärta och själ av det

det är så tärande

inget alls närande

jag tror jag drar till Haparanda

sätter mig på en veranda

och jagar mygg

för jag är stygg




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-05 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkänningsfaktor. Tankeväckande.Kärleken till kärleken blir bara för mycket rätt ofta.
2017-07-07

  objekt3
Esoterisk dikt. Vad menar du egentligen? Jag ser spår av krut o sot jag tror du pratar om din pappa :D
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP