Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du okända berör mitt innersta

Du okända berör mitt innersta

Du vandrade genom en väg av röster
En kör av glåpord och knutna nävar
Själar som för en stund förlorat all mänsklighet

Du vandrade till döden.
Vägen till döden ohygglig med sten och svek.
Svek från blodsband med sten i sina händer.

Gömmer våta kinder i darrande händer
Jag vill skrika och slå på kören av röster
Jag är i en annan värld, en annan verklighet, gömd bakom en skärm.
Långt från glåpord och knutna nävar

Ditt straff, för att du är en människa utan värde, men du kunde varit jag.




Fri vers av Rummet
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-06 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rummet