Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

 

Allt tynger mig

sömbehovet sveper sitt gråa tyll om mina axlar

kämpar

likt bläck i ett vattenglas sprids uppgivenhet över näthinnan

Allt är lite extra tungt

nästan så jag inte kan hålla tårarna tillbaka

så trött på att vara trött

 

så förbannat trött på att vara trött

 




Fri vers av Undine
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-06 15:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Svart kaffe och poesi kanske är den trötta dagens melodi...
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine