Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalhyggen


När jag vände mig om var tiden utjämnad
och markens utskott
stod snubblande nära

kvarlämnade stöttepelare som bär upp våra minnen

Någonting har gått förlorat
det vet jag

För seendet är blint
och himlen övermannar
mig till knästående

I tallträdens ljus
är ropet ännu intakt
och allt som var värdefullt

lämnar över framtiden till bergets sida




Fri vers (Fri form) av Hybrid
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-06 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid