Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske från 2011/2012


Vidder



I fjärran blåvita berg
och överallt dess granar
nedtyngda av snösjok.


Flera av dem har säkert stått
längs vägkanterna här
sedan Evy gjorde sina första bilresor
till norr.


Det, kan bara kallas trygghet.


Baksätet är tomt
sånär som på en föreställning
om stjärnfall och deras kraft


Mot fönsterrutan
immar öronen fast
vill förpassa bort brummandet från motorn
och locka fram ursprungets läten.


Knarr.


Det värker
mot trumhinnan till
när Evy vrider sig loss.


15 mil kvar
i vidders sällskap.




Fri vers (Fri form) av Hybrid
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-29 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid