Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25/9-18


Lothlorien



Porlar någonstans
källan går inte att se


ursprunglighet


doft av
bär värme barrträd


under mig en matta
smaragdgrön mossa
tar emot
välkomnar
lugnar mitt vilda


Och linneorna
nickar i vinden


prassel


en räv gör mig sällskap
på avstånd


Jag tror jag känner henne
hon är nära


Solen spelar över mina fötter
lockar
kanske kan jag somna nu


älva, ta vid!




Fri vers (Fri form) av Hybrid
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-03 12:51



Bookmark and Share


  Aurore Dudevant
Vilken fin dikt! Skenbart enkel men med stort betydelsedjup. Jag tycker verkligen jättemycket om den.
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid