Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22/3 Inspirationen kom tack vare Albin Johnséns musik.


Mars



döva ångesten
med bilder som flimrar och listor alla dessa listor
ingenting händer
operationskorridorerna ger inte längre trygghet
och jag håller nere paniken
sväljer och börjar om igen

även fast en tid har gått
kan aldrig glömma
även fast han inte är
samma som då
kämpar med rädslan

hantera gråten
försöker att vara produktiv effektiv
och allt det där
när man fyller 30 om nästan en månad
mitt liv är mitt ansvar
och jag tyglar skriken
sväljer och börjar om igen

även fast en tid har gått
kan aldrig glömma
även fast han inte är
samma som då
kämpar med rädslan

du lärde mig att stå upp
för mig själv säga emot våga höja min röst
måste visa att jag kan det själv nu
nu när ingen är här
ingen backade mig som du

i min lever samlas vita partiklar
som täpper igen täpper till
döva ångesten
med vibrerande drömmar och glitter som alltid kan köpas
och jag kontrollerar smärtan
sväljer och börjar om igen

även fast en tid har gått
kan aldrig glömma
även fast han inte är
samma som då
kämpar med rädslan



längtan att bara få släppa allt
släppa på måsten och normer
se hur mitt inre flyter ut löses upp
en handduk mot ansiktet
fuck, det är inte bättre såhär.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hybrid
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-03-22 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid