Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanctify




Möter din blick och anar
en höjning av min kroppstemperatur

Ta den makt som tillhör dig
bryt sönder mitt motstånd likt krossat glas

(Jag är redan splittrad)

Tungmetaller och band
du fogar samman bitarna igen

En tripp längs andningskontrollens kust
mun näsa hals
Håll armarna likt en gisslan

Jag känner igen mig
och du,
Du syndar mig inatt




Fri vers (Fri form) av Hybrid
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-02 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid