Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18/3 2020


Vi flyttar på jobbet och jag är otrygg.
Virar återvändande självmordstankar kring de bärande väggarna i lägenheten.


Jag skriver på mina listor. Att handla, att ordna, att kolla upp, att göra.


Människor försvinner.
Man pratar och upplever ett utbyte, träffas (håller ändå förväntningarna låga), den sparsamma fysiska närheten skriker ”ja, mer!”, och sen


blir det tyst.


Sen, finns inte tiden. Andra saker upptar deras vardag.



Jag lånar nya böcker.




Bara väntar på dig. Dina andetag som också kanske kan ge mig syre.




Fri vers (Prosapoesi) av Hybrid
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-20 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid