Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

 

 

stilla mitt hjärta

stilla

räds inte mörkret

blicka inte mot skuggorna

 

det finns ljus i mörkret

följ den gyllene vägen

kantad av stjärnors sken

 

du är inte ensam

på din färd i livet

håll min hand

jag bär dig

 

resans slut

är inte dess mål

utan alla dagar däremellan




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-07 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP