Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt gemensamma språk

 

Jag skriver mina händers längtan

hämtar kärlekens örter i fång

stryker din bleka kind till

rodnad, stillhet och glädje

ur nyfikenhet finner vi

vårt gemensamma språk.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-08 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP