Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven för en månad sedan,


Orkaner

Får jag se dig

Orkaner har blåst
över mig
jag har smakt

Men när jag spolats
upp på land igen

Ser jag dig
Får jag kyssa dig




Fri vers av Fuji Hoffmann
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-05-25 22:15



Bookmark and Share


    Matilda Fransson
Det här var väl inte ens rätt svenska,
mjäk
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fuji Hoffmann