Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ouppfyllda barndom

många tror att barndommen slutar

men icke

den kommer att hemsöker dig
likt ett ouppfyllt löfte




Fri vers av Fuji Hoffmann
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-06-17 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fuji Hoffmann