Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onanerar till tvbrus



bedövad till slut efter brist
på realist
en optimist säger du är dessilutionerad

men faktum kvarstår att oväsendet
hindrar människor från att tala med varandra

Tv-brus och intetsägande skitmusik
finns till för att fylla din hjärna med brus


tillslut äter du mat som inte smakar
onanerar till okända lår du inte kan röra

och sover för att du borde men inte för att du är trött




Fri vers av Fuji Hoffmann
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-06-07 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fuji Hoffmann