Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrapa.

Skrapa.


skrapa bort ett lager smink och leenden.


skrapa.

ett sedinmäntert lager
det finns närmare än du tror.



bakom någons lende fasad. av glädje hår och hud,
skrapa,
ögon


incest.
skrapa,







Fri vers av Fuji Hoffmann
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-06-07 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fuji Hoffmann