Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hultsfreddikt :)


ylande soloångest

Och ylande ut över den svenska sommaren
ekar broders daniels sångares ensamma soloångest






Fri vers av Fuji Hoffmann
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-06-18 22:05



Bookmark and Share


  blanc
och vi älskar både honom och hultsfred trots att ingen av dem kan sjunga särskilt vackert :)
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fuji Hoffmann