Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång tid

Det har gått så lång tid nu

Men ändå blir det inte lättare att leva med det

Vad är att leva?

Jag minns inte

Tio år i december

Tio år sedan han förstörde mig


Jag försöker att se framåt

Men jag vet inte hur jag kan gå vidare





Fri vers av ErikaRoos
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-08 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos