Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvätta Själen

Tvätta själen går inte,

Söker rena inifrån,

Med renad sprit,

I lust, med någon annan,

Skrubba den vit,

Likväl kryper rynkorna,

Alltid tillbaka,

För att tvätta själen,

Det går inte.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-09 23:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
"Du kan vara lugn. Det återstår renhet i dig. På ett enda liv har du inte kunnat smutsa ner allt."
Henri Michaux
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne